Schrijf een beoordeling!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
139 berichten.
Rob Joosten schreef op 28 januari 2019:
ik ben erg tevreden
A. mehmed schreef op 21 januari 2019:
goede service bdankt
Jennifer1982 schreef op 21 januari 2019:
Net geholpen door Eva en gewoon super service door een fout van een andere aanbieder zit mijn gehandicapte zusje nu zonder bed maar door jullie super service komt hij zsm deze kant op het bed geweldig gewoon dankjewel Eva!
hafkamp schreef op 7 januari 2019:
Werkelijk schitterende partytent gekocht bij jullie.
Eva schreef op 6 januari 2019:
prima ervaring
Steven schreef op 18 december 2018:
Binnen 24u in huis en stevig verpakt!
Ken schreef op 16 december 2018:
Compliment voor de klantenservice
Vincent schreef op 6 december 2018:
Bedankt voor de goede afhandeling.
Wil schreef op 2 december 2018:
Strakke levering en afspraken nagekomen. Ook vlot contact in het weekend. prima.
Lorie schreef op 8 oktober 2018:
Ik ben geweldig tevreden
Carolien schreef op 5 oktober 2018:
Verjaardagscadeau was een groot succes dankzij jullie 🙂
Frank schreef op 6 september 2018:
Fijne service. Snel antwoord, duidelijk en eerlijk in communicatie.
Klant schreef op 21 augustus 2018:
Mijn bestelling was eerdaags binnen met de juiste producten
Veronique schreef op 30 juli 2018:
Jullie hebben er een klant bij! Snel gelevered inderdaad de volgende dag zoals beloofd. Hartelijk bedankt hoor!?
Barend v K. schreef op 27 juli 2018:
Mijn ervaring is prima geweest. Ik heb bij deze winkel een lader gekocht van het merk Dunlop. Deze werd netjes bezorgd de volgende dag zoals aangegeven op de site. Prima! Via de klantenservice een track en tracé nummertje opgevraagd, ging ook prima.
Marije Cuijck schreef op 18 juli 2018:
Top webshop!!!
Cornal schreef op 16 juli 2018:
Ik heb een terraskachel gekocht en ben zeer tevreden met zowel het product als de afhandeling, bedankt en tot de volgende aankoop!
Linda Soffer schreef op 17 juni 2018:
Goede service na geconstateerde breuk in verpakking
Marco schreef op 1 juni 2018:
Goed product, erg degelijk verpakt en snel in huis.
Karen schreef op 14 mei 2018:
Zekerheid is belangrijk en werd getipt voor deze winkel, dat jullie zo netjes werken en inderdaad hoor.