Schrijf een beoordeling!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
148 berichten.
Herman schreef op 18 september 2019:
Werkelijk een schitterende haard. Bedankt voor de goede service en de snelle levering, ik ben zeer tevreden met het aangeschafte product.
Victor schreef op 14 september 2019:
Mooie producten tegen scherpe prijzen.
Frank schreef op 12 augustus 2019:
Fijne service. Snel antwoord, duidelijk en eerlijk in communicatie.
Silvana schreef op 2 augustus 2019:
Super snelle levering en super goeie kwaliteit! Kofferset besteld van 3 stuks. Echt super blij mee!
naomi mengerink schreef op 17 juli 2019:
Bedankt voor de snelle levering mijn zoontje is helemaal blij met zijn nieuwe bed.
r schreef op 11 juli 2019:
redelijk snel bezorgt geen echte klachten. mis een instructie boekje. en een tas om weer op te kunnen ruimen.
Andy schreef op 8 juli 2019:
Helemaal tevreden met XLshopping én haar vervoerder, DPD. Kwaliteit van het kunstgras is prima, zeker gezien de prijs! Ook een pluim voor DPD. Op tijd een tijdslot van bezorging ontvangen (van slechts 1 uur), binnen dat uur bezorgd én boven gebracht. Dat laatste maak je Postnl of DHL al helemaal niet mee. Kortom Chapeau!!
K. Jones schreef op 8 juli 2019:
Als ik een 5* plus kon geven dan verdienen jullie dat wel. Ik heb afgelopen vrijdagavond een distributieriem toolkit besteld en vandaag is het om 12:00 uur bezorgd, terwijl ik nog geen track & trace nummer ontving. Tijdens mijn bestelling heb ik wel bij de opmerkingen gevraagd om het zsm te verzenden, dus misschien is er een uitzondering gemaakt, maar hoe dan ook verdienen jullie een pluimpje. Chapeau!
Sunny Rose schreef op 28 juni 2019:
Positieve ervaring met XLShopping! 25 juni 2019 had ik rond 22:00 uur 's avonds een tuin schommelbank met luifel besteld die je kan uitklappen als bed. Een verjaardags kado voor mijn vriend. 27 juni een mail dat de bestelling onderweg was en 28 juni werd alles keurig en compleet bezorgd. Ontzettend bedankt dat we alles zo snel binnen hadden. Prijs/kwaliteit is ook prima! We genieten heerlijk van de schommelbank/bed in de tuin met dit mooie weer. Tegen een ieder zou ik zeggen: laat je niet misleiden door de slechte reviews, deze zouden wellicht van concurrenten afkomstig kunnen zijn om deze firma in een kwaad daglicht te zetten. Mochten sommigen zich ergeren aan de lange levertijd wat ik in vele reviews heb gelezen, dat zou ook gewoon kunnen liggen aan de pakketdienst en niet door onwelwillendheid van deze firma, die een snelle en goede service biedt wat hun betreft. Het is jammer dat ik geen foto van de schommelbank kan uploaden bij dit bericht , want die had ik graag laten zien. We zijn er heel blij mee.
Jannique schreef op 20 juni 2019:
Mijn ervaring met deze website is best wel positief! Het duurde wel enkele dagen voordat ik meerdere pakketten had ontvangen, maar alles is netjes verpakt en goed bezorgd door DPD. Ik kreeg ook de dag ervoor een tracking pagina met de mail toegestuurd. Erg betrouwbaar en graag tot een volgende bestelling hoor! Bedankt!!!!1!
Patricia schreef op 10 juni 2019:
Van de week boekenkast ontvangen super kwaliteit en mooie uitstraling en dat voor zo’n mooie prijs. Nu aangedurfd 2e grotere bestelling te plaatsen ik kijk uit naar mijn nieuwe meubels
Bianca2602 schreef op 4 juni 2019:
Gisteren een prieel besteld hopelijk is ie snel binnen?? Heb ook al een mooie gas BBQ gezien maar wacht nog even met bestellen tot de prieel binnen is. Hopelijk is dat snel?? nog nooit eerder hier iets besteld. Ben benieuwd
Minke schreef op 3 juni 2019:
Zeer tevreden
Winnie van Leeuwen schreef op 21 mei 2019:
Bezorger kwam na 2 dagen met de volledige productenlijst in 2 grote dozen
goed schreef op 18 mei 2019:
Netjes verpakt waardoor de goederen in perfecte staat zijn afgeleverd
Lara schreef op 16 mei 2019:
Ik ben uitermate tevreden met mijn bestlling
el schreef op 7 mei 2019:
goede service we hadden een fietskar gekocht en een wiel was vergeten werd direct zonder problemen nagestuurd en paar dagen later ales compleet
Willem schreef op 6 mei 2019:
Netjes geholpen en goed product ontvangen voor een spotprijs echt. Hoe is het mogelijk. Wel 4 dagen wachten maar alsnog dik tevreden.
Maurice Jansen schreef op 3 mei 2019:
Goede ervaring met xlshopping, tot volgende keer en succes gewenst!!!
Rodenburg schreef op 1 mei 2019:
Slechte levering. 29 april besteld en 6 mei geleverd, dat is niet de beloofde 2 dagen. Uiteindelijk levering na aandringen.